Bakkerij Helsen heet u van harte welkom in onze vernieuwde winkel!! Kom zeker eens kijken en vooral proeven!

Bakkerij Helsen in Emblem weet wat heerlijk genieten is en dus zijn warme bakker Ivan en zijn vrouw Debora al van vroeg in de ochtend in de weer om u de beste producten voor te schotelen.

Zoveel mogelijk zelf maken

Echte kwaliteit komt niet uit een grootkeuken en dus gaan we bij bakkerij Helsen zoveel mogelijk zelf maken. In eigen atelier maken we de lekkerste broden, pistolets, koffiekoeken, taarten en patisserie om uw smaakpapillen , bijna elke dag van de week, te verwennen. Zo kiezen we enkel de beste ingrediënten en vrijwaren we de smaak van onze producten.

Elke dag een lekker vers aanbod
Open op zon- en feestdagen maar gesloten op dinsdag kunt u in de winkel tevens charcuterie kopen en ook de seizoensgebonden producten gaan als zoete broodjes over de toonbank. Kom het aanbod zeker ontdekken!

Een verjaardagsfeest of leuke gelegenheid, bestel bij bakkerij Helsen dan snel uw fototaart op maat. Bakker Ivan maakt voor u een waar kunstwerk en geeft elk feest zo extra kleur.

Met Ivan en Debora staat er een getalenteerd en gepassioneerd team ter uwe beschikking dat u dagelijks zal voorzien van de lekkerste ambachtelijke producten. Verwen uzelf en geef toe aan uw verleidingen. Voor 1 keer mag het!

Kom likkebaarden in de winkel op de dorpsstraat  te Emblem.

Onze diensten

 • Naast het vaste assortiment van heerlijk en knapperig brood, lekkere koffiekoeken en zoetige zaligheden blijven we het aanbod in de winkel telkens vernieuwen om u elke keer weer iets nieuws voor te schotelen.

  Lees meer
 • Dagelijks staat ons team met de handen in de bloem om u een assortiment aan te reiken waar u nog veel meer dan alleen maar vingers van zult aflikken.

  Lees meer
 • Een speciale gelegenheid, die kunt u best vieren met een op maat gemaakte fototaart. In het bakkersatelier van bakkerij Helsen luisteren we naar uw wensen en staan we open voor uw ideeën.

  Lees meer
 • Op bestelling of kiest u uit het dagelijkse assortiment van de winkel, bij bakkerij Helsen zijn er geen verkeerde keuzes. Het is allemaal zo verdomd lekker!

  Lees meer

Galerij