CONTACTEER ONS

Wat je zelf doet, doe je meestal beter. Dat hebben ze in het bakkersatelier van bakkerij Helsen te Emblem goed begrepen!

Een bakkersatelier waar leven in zit, dat kunt u zeker en vast verwachten van bakkerij Helsen te Emblem.

Dagelijks staat ons team met de handen in de bloem om u een assortiment aan te reiken waar u nog veel meer dan alleen maar vingers van zult aflikken. Warme bakker Ivan en zijn vrouw Debora gaan tot het uiterste en werken dan ook enkel met kwaliteitsvolle ingrediënten voor de vervaardiging van al het lekkers wat u in de winkel kunt vinden.

Doorheen de week geven we u al een ruime keuze, maar in het weekend is het hek helemaal van de dam met wel meer dan 30 soorten pistolets. Probeer zeker de boter pistolet, gemaakt, jawel, met echte boter!

Een speciale gelegenheid, die kunt u best vieren met een op maat gemaakte fototaart. In het bakkersatelier van bakkerij Helsen luisteren we naar uw wensen en staan we open voor uw creatieve ideeën. Een verjaardag, communie of trouw was nog nooit zo leuk of lekker.

Op bestelling of kiest u uit het dagelijkse assortiment van de winkel, bij bakkerij Helsen zijn er geen verkeerde keuzes. Het is allemaal zo verdomd lekker!

Tot snel op de dorpsstraat 65 te Emblem.