CONTACTEER ONS

Kom kiezen, proeven, smullen en kopen in de bakkerswinkel van Bakkerij Helsen te Emblem.

Met onze bakkerswinkel willen wij u in Emblem het verschil kunnen aanbieden.

Naast het vaste assortiment van heerlijk en knapperig brood, lekkere koffiekoeken en zoetige zaligheden blijven we het aanbod in de winkel telkens vernieuwen om u elke keer weer iets nieuws voor te schotelen.

Brood
Uiteraard is brood in een bakkerswinkel de hoofdzaak en zo ook bij Bakkerij Helsen. In verschillende soorten met zeer uiteenlopende smaken is er voor ieder wat. Wit, bruin, rog....naar de tand van elke klant!

Patisserie
Een taartje voor bij de koffie of als beloning na een lange werkdag, in het eigen atelier maken we al de patisserie met enkel de beste ingrediënten. Ook fototaarten op maat zijn geen uitzondering.

Charcuterie
Niet enkel brood zal u vinden in onze bakkerswinkel, ook charcuterie en vlees- en vissalades sieren de toonbanken in Emblem. Naast het vaste aanbod verwennen we u ook met seizoensgebonden producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aangepaste paté voor Valentijn met rode vruchten?

Chocolade
En dan is er nog de zoete zonde van de chocolade. Altijd lekker, altijd gepast en samengaand met de seizoenen bieden we u bij bakkerij Helsen een ruim assortiment pralines en chocolade figuurtjes aan. Sinterklaas, Pasen, Valentijn en Kerst... hier is het altijd smullen.

Een warme bakker die zoveel mogelijk zelf doet, dat is Ivan van bakkerij Helsen te Emblem. En vergeet niet, ze zijn open op zon- en feestdagen!

Kom het assortiment nu ontdekken!